Krabice stěhovavá - vylosování

Plánovala jsem si, že až budu jednou něco na blogu losovat, tak nechám na zvířatech, nebo na dětičkách, podle toho, kdo bude roztomilejší. A jak to všecko krásně natočím. A těšila jsem se na to. Takže co? Takže to samozřejmě nevyšlo. Nemám po ruce žádné dítě ani zvíře, což je jedna z mála věcí, které mi teď nevadí. Protože umírám. Mám úplně strašliváckou rýmičku a ještě k tomu navíc nachlazení. A protože je zcela nežádoucí, abych tím někoho doma nakazila a protože se mnou stejně není rozumná řeč, zůstala jsem ve vyhnanství v podkrovním pokojíčku u rodičů. Plánu natočit losovací video jsem se nakonec stejně nevzdala, takže vám exkluzivně přináším přímý přenos přímo ze smrtelné postele. No ehm... přímý... Natočila jsem to po obědě a pak jsem si trochu zchrupla a teď mám asi tak dvě minuty na to, abych stihla svůj slib, že vylosováno bude v sobotu. Ale umírat na rýmičku je důležitější, než plnit termíny, to musí pochopit každej. Mimochodem - s distribucí krabičky k výherkyni počítám ve své závěti, takže o ni se rozhodně bát nemusíte.

A kdo že to tedy vyhrál?

To vám neřeknu ;) Vždycky mi to přijde na houby, když je udělanej jakoby napínavej článek o losování a přitom stačí pár pagedownů a máte ikonku výherkyně naservírovanou na zlatém podnose. Prostě se musíte kouknout a dozvíte se ;)

9 komentářů:

  1. Zase nic, typické! :-D Gratuluju nové majitelce... a musím pochválit originální způsob losování, i když jsem (opět) ostrouhala, bylo to napínavý a líbilo se mi to. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že Tě potěší aspoň to, že jsem Ti fandila (ale podvádět se nedalo) ;) Procházela jsem si blogy všech, co komentovaly a na tom Tvém jsem zkysla pěkně dlouho :) Děláš fakt krásný fotky - závidím ;)

      Vymazat
    2. Děkuju. :-) Já si počkám... a zkusím to znova, jednou to vyjít musí. ;-)

      Vymazat
  2. Tak se konečně dostalo i na ni - snad se dostane i na ostatní ;) Budu sledovat cestu krabičky nadále a držet pěsti :-)

    OdpovědětVymazat
  3. velká gratulace Evelínce! třeba budu mít pro příště protekci! :P nééé, dělám si srandu, já si ráda počkám ;) ... jinak video bylo zábavné, úplně jsem kývala hlavou, jak jsi psala, že všichni napínají a pak hned plácnou jméno ... navíc mám vždycky tiky v ruce rolovat hned dolů a ani nečíst text :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já furt čekám, až si výherkyně vzpomene, že se někde přihlásila, koukne sem a bude překvapená a ona pořád nic... Achjo... Já jí snad budu muset napsat normálně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dyť já koukám jako blázen, tlemím se na monitor počítače a slintám štěstím :-)

      Vymazat
    2. Můj email je evelinsbook@gmail.com Ráda ti pošlu svoji adresu, ať ke mě může krabička přiletět :-)

      Vymazat