Ještě jednou ta krabice...

Chci se ještě jednou vrátit ke krabičce stěhovavé, které ode mně odletěla s ostudným zpožděním. Ani její další hostitelka Evelin příliš neoplývá časem, takže jste se od ní, stejně jako ode mně nedozvěděli žádnou nápovědu k obsahu, ani co v krabici ubylo, a to mi přijde škoda. Sáhla jsem si tedy do svědomí a vylovila jsem z foťáku fotky, které jsem před jejím odletem pořídila.

Věci, které jsem si vzala Jsem trochu sobecky ulítlá na rtěnky. A sprcháče a šámpóny se vždy hodí, obzvlášť, když se už v krabici nacestovaly dost a neměla jsem chuť jim platit další letenku.
Věci, které jsem dostala od milé předchůdkyně IYF jako osobní dáreček.
Toto v krabici zůstalo.
Toto jsem tam přidala.
Je toho spousta. Věřím, že jsou tam i zajímavé věci. Např. M.A.C., Stilla, Kors... A udělala jsem čistku i mezi luxusnějšími kousky hlavně z dekorativky.
Ještě skupinové foto všeho dohromady

A obsah krabice z leteckého pohledu.
 
A ještě mi to nedá, musím Vám ukázat aspoň kousek sešitku, který Evelína do krabice přidala - úvodní stránku s pozdravem a obrázky ptáčků, které si hostitelky postupně rozeberou na památku. Vůbec to celé měla krásně vymyšlené a já ještě jednou moc děkuji, že jsem se mohla zúčastnit.

A mimochodem - protože původní stěhovavá krabice na svých cestách pořádně přibrala a už se sotva vleče, Evelína vypouští do světa její mladší sestřičku. Tak jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

5 komentářů:

  1. Díky za článek! Já nestíhám vůbec teda :-) Nějaký článek chystám asi až mezi svátky :-) Ale bylo z čeho vybírat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Supr článek, jsem ráda, že jsi ho nakonec stvořila .:). A celý projekt je prostě super, hrozně mě to bavilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Šmankote, já z toho mám takovou radost! I když teda špatné svědomí, že sestra je pořád uhnízděná u mě a já kvůli té hloupé škole, ji nestíhám vykopat z hnízda, mě taky trápí. Ale už je to asi jejich rodinný osud nebo co. Jejda, ale ta radost, ta radost! Děkuji za článeček, Žirafko!

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za komentáře. Jsem moc ráda, že se mi tu sešly komentáře zrovna od vás tří :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně udělaný článek, takový fotky bych neuměla, valim oči a tajně si tu krabici přeju :-)

    OdpovědětVymazat