Rtěnky aneb moje ústa na 25 způsobů

Varuji vás předem: pokud nechcete vidět moji držku v dvaceti pěti podáních, radši ani nečtěte dál. Nebo si vypněte obrázky. Ruplo mi totiž v bedně a rozhodla jsem se, že nafotím všecky svoje rtěnky. Už někdy v srpnu. Jenže nad výsledkem jsem zplakala. Každá fotka měla jiný barevný tón. A aby toho nebylo málo, dílo zkázy dokonal Google se svými automatickými úpravami. S obojím se mi ale nakonec nějak povedlo porvat (plánuji o tom napsat v samostatném článku), takže zde je máte. 


Nesnažila jsem se do článku nacpat ještě i popisy, jsou zde jen fotky obalů, swatche, názvy a fotky úst. Počítám, že alespoň o některých rtěnkách se časem rozepíšu víc, takže pokud vás nějaký odstín zaujal, napište do komentářů, ať vím, od čeho začít.

Vezmeme to od nejčervenějších po méně nápadné odstíny. Fotila jsem samozřejmě od nejsvětlejších, ale tyto výrazné mě nejvíc baví a na konci článku by je objevil jen málokdo. Klik na název pod souhrnnou fotkou vás telepotuje přímo na příslušnou držkofotku.
Zleva: 1. MUFE Rouge Artist Intentse 42, 2. Rimmel 166 Temptation, 3. Alverde 16 Rubin Rot,
4. Alverde 25 Elegant Red, 5. Avon Plum Seduction  

MUFE Rouge Artist Intentse 42


Rimmel 166 Temptation


Alverde 16 Rubin Rot


Alverde 25 Elegant Red


Avon Plum Seduction 


Zleva: 1. MeMeMe 07 Hot Magenta, 2. Sans Soucis 20 Pink, 3. Yves Rocher Grand Rouge 13 Rose Semptueux,
4. OPI Don't Toy With Me, 5. Mary Kay Apple Berry, 6. Just Pure Minerals Madison

MeMeMe 07 Hot Magenta


Sans Soucis 20 Pink


Yves Rocher Grand Rouge 13 Rose Semptueux


OPI Don't Toy With Me


Mary Kay Apple Berry


Just Pure Minerals Madison




Zleva: 1. Just Pure Minerals Cerise, 2. Max Factor 13 Soft Taupe, 3. M.A.C. Sophisto, 4. Dermacol Lip Seducion 05
5. Lancome Color Design All Done Up Cream, 6. Avon Extra Lasting Vintage Pink, 7. Rimmel Kate 05

Just Pure Minerals Cerise


Max Factor 13 Soft Taupe


M.A.C. Sophisto


Dermacol Lip Seducion 05


Lancome Color Design All Done Up Cream


Avon Extra Lasting Vintage Pink


Rimmel Kate 05





Zleva: 1. Maybelline Color Sensational 605 Precious Beige 2. Blistex Lip Tone 3. Avon Apricot Mistery 4. Rimmel Kate 07 5. Rimmel 066 Heather Shimmer 6. Yves Rocher Couleurs Nature 09 Brun Envoutant 

Maybelline Color Sensational 605 Precious Beige

Fotka bez rtěnky 
aneb najdi deset rozdílů ;-)

Blistex Lip Tone


Avon Apricot Mistery


Rimmel Kate 07


Rimmel 066 Heather Shimmer


Yves Rocher Couleurs Nature 09 Brun Envoutant



4 komentáře:

  1. Ty výrazné barvy Ti neuvěřitelně sedí! :-) Nejvíc by mě zajímal článek o rtěnkách od Alverde a taky něco víc o Sophisto od MACu. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tak rychlý komentář. Já si ještě pořád hraju se článkem, aby odkazy pod obrázkem házely tam, kam mají a mezitím už sem někdo stihla zabloudit a celé to sjet :)

    Výrazným rtěnkám jsem se dlouho vyhýbala, protože hodně zvýrazňují knírek. Nebo mi to tak teda vždycky přišlo. Ale v posledních letech jsem asi sebrala víc odvahy (a taky častěji depiluju), takže je nosím hodně.

    O Alverde i Shophistu napíšu moc ráda. MAC nosím v zimě pořád a na obranu Alverde se zase musím postavit, protože si myslím, že nejsou tak špatné, jak se říká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fungující odkazy jsem nekontrolovala, to se klidně přiznám. :-D Ale všechny fotky jsem si poctivě prohlídla a obdivovala jsem, jak dobře to máš nafocený. Sama jsem se několikrát pokoušela nafotit cokoliv na rtech, ale nikdy jsem s výsledkem nebyla spokojená... :-(

      Taky už se výrazných rtěnek bojím čím dál míň, asi už jsem definitivně vyrostla z lesků a neutrálních barev (stačilo k tomu pár pochval od okolí, že mi ta rtěnka fakt sluší). ;-)

      Od Alverde bych právě chtěla nějakou rtěnku vyzkoušet, a když teď ještě platí v DMku ta 25% sleva na 5 a více produktů jejich privátních značek... byl by kosmetických hřích nechytit příležitost za pačesy. :-)

      Vymazat
    2. To jsem taky ráda, že jsi odkazy nekontrolovala, nemám ráda, když něco nefunguje ;) S tím focením to bylo dost zajímavý, fakt o tom musím napsat zvlášť článek. Ale fakt je, že bez Adobe Lightroom by ty fotky asi zůstaly nepublikovatelný.

      Co se týká té slevy v DM, tak Ti nevím... Dívala jsem se na poslední účtenku a nějak mi sleva nefungovala i když jsem na ni měla právo. Ale možná jsem měla říct "abrakadabra" na pokladně, nebo tak něco.

      Každopádně mi napiš na zirafka(zavináč)zirafka.cz adresu a já Ti jednu tu rtěnku pošlu. Ony jsou totiž obě skoro úplně stejný! Jednu jsem měla, druhou jsem si uzmula ze Stěhovavé krabičky a mám kvůli tomu krapet špatný svědomí, protože jsem ji měla nechat někomu jinému, když ji nepotřebuju. V losování jsem Ti fajndila, tak budeš aspoň něco z krabičky mít, když už jsem Tě nevytáhla... Fakt napiš :)

      Vymazat