Lak Golden Rose - Holiday Nail Color 58 + srovnání

Pískový lak Golden Rose 58 jsem si koupila na Interbeauty. Tedy spíše vyhrabala z houby nabídky u stánku Milujikosmetiku.cz. Ale snaha a odřené konečky prstů za to stály. Je to nádherný lak. Přesto, že je hnědý. Je totiž hnědý takovým tím podobně sofistikovaným způsobem jako OPI Tease-y Does It z Burlesque kolekce - jeden z mých nejoblíbenějších laků, ale o něm až někdy jindy. Nicméně srovnání si můžete prohlédnout. A přesto, že si budete myslet, že jsem spadla z višně na obě oči, tvrdím, že něčím stejné jsou. I když to není stejná barva. Je tam ale podobná nálož různě barevných třpyteček. Jen OPI má hnědý základ a vínovou barvu tvoří měňavé šupinky, které přechází od červené do fialovy, GR má naopak fialový základ a hnědou barvu dohání zlatými a vínovými glitříky.


Zleva: GR 85, OPI Tease-y Does It,  GR 85, GS Eleganza

Gabriella Salvete Stars Eleganza
Další srovnání s Gabriella Salvete Stars Eleganza je - uznávám - hodně mimo, ale když jsem je neviděla vedle sebe, tak mi přišlo, že by mohly být podobné. Teda nejspíš, že takhle nějak by Eleganza v mých představách měla vypadat. To jsem vám totiž zapomněla říct - Golden Rose 58 měla na nehtech na Interbeauty Mína. A já jsem měla nalakovanou Eleganzu. Vždycky, když jsem koukla Míně na ruce, tak mě proběhlo hlavou: "To je ale nádhernej lak" a hned pak "Ale vždyť já mám podobnej." A ne. Pokaždý, když jsem pak přeskočila očima na svoje ruce, tak to nebylo ono. Eleganza je moc světlá, moc barevně plochá a moc do červena. Teď dumám nad tím, že se musím podívat, jestli jsem se náhodou při nákupu nepřehmátla a nemají ještě tmavší hnědou. Naštěstí sedím v Burger Kingu na nádraží a vedle je Teta, tak to nebude velkej problém. Ale prvně vám to dopovídám:
Zleva: na ukazováku GR 85 zaschlý, prostředníček OPI 
Tease-y Does It,  prsteníček GR 85 neúplně zaschlý (a krásný!)
 a GS Eleganza na malíčku

Tak tedy Golden Rose z kolekce Holiday s číslem 58. To číslo je jediné, co mi na něm vadí - nedá se zapamatovat. Kdyby Golden rose pojmenovávala svoje laky jménama, tak by to byla dokonalá značka. Teda až na to složení, ale to já u laků neřeším. Když už i Gabriella dokázala přejít na jména, tak proč ne Golden Rose?!

Jak jsem řekla, složení neřeším. Až z mého života zmizí ostatní hnusy, tak možná budu. V příštím životě. Až mě jednou sežere rakovina, tak laky budou poslední, komu bych na tom dávala vinu. Jinak nanášení perfektní jako asi u všech pískáčů. Dala jsem radši tři vrstvy, ale stačily by i dvě. Lak schne velmi rychle, což je pro mě taky výhoda. A výdrž mi přijde lepší, než u Stars. Tam se mi druhý den odírají konečky, tady je třetí den nemám ani oleštěné.Také pískový efekt vypadá, že vydrží líp a míň se mi vyhlazuje. Lak taky vypadá kouzelně, než zaschne. Ale jak zasychá rychle, tak jsem to nestihla při srovnání vyfotit.

Fotky se mi úplně dokonalé nepovedly. Chybí v nich ten úžasný vínový a zlatý třpyt. Kdyžtak koukněte na fotky téhle srbské blogerky

3 komentáře:

  1. Pískáče se mi strašně líbí na jiných, ale já je na rukách mít nesnesu, když si přes ten povrch přejedu..brrr.. ale opíka tohohle mám a je to luxusní barva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se právě na pískáčích líbí ta jejich textura a ráda se jich dotýkám. Prostě mě fascinuje mít na nehtech šmirgl papír. Ale chvíli mi trvalo, než jsem si na to zvykla. Jo a tenhle opík je fakt úžasnej. Jeden z důkazů toho, že vždycky jde ještě vynalézt nějaká nová barva laku :)

      Vymazat
  2. Tak já myslim, že ten můj je nejhezčí :D
    Jinak já mám pískovou texturu taky ráda, jsem na tom stejně, že si ošahávám vlastní nehty!

    OdpovědětVymazat