Lak OPI - It's A Girl

Tak. Tohle je poslední příspěvek s historickou fotkou. Slibuju. Od zítřka už budu aktuální :)



Lak značky OPI s názvem It's a girl je úplně obyčejná krémová poloprůhledná růžová barvička. Navíc ze staré kolekce, takže žádný trhák. Na druhou stranu ale s sebou nese i hezký příběh, takže si to může přečíst i Mína. (Haló, seš tu?)


Takže si to zopakujme ještě jednou: krémový(!) pastelový(!) růžový(!) lak, který prosvítá i v pěti vrstvách(!!!). Tedy jednoznačně něco, co mě nechává naprosto chladnou. Nebýt ovšem toho názvu.  A mých poblázněných hormonů podporovaných tvorečkem rostoucím už devátý měsíc v mém břiše. 

Svou roli hrálo i to, že jsem prostě nemohla uvěřit tomu, že to bude opravdu holka. U mýho chlapa v rodině totiž holky dělat neumí: on sám má bráchu, jeho brácha má dva kluky a Michalovo dosavadní skóre kluci vs. holky bylo 3:0. Tolik k polehčujícím okolnostem. 

A teď přiznání, co jsem udělala: Několik dní před plánovaným porodem jsem po cestě ze školy zavelela zastavit v nákupním centru Smíchov, utíkala jsem do The Nail Shopu, tam jsem po prolustrování všech stojánků donutila prodavačku prohledat sklad a následně telefonovat na pobočku ve Slovanském domě, aby mi tam lak rezervovali. Pak jsem opět nasedla do auta a nechala se odvést do města. V Jindříšské jsem vyskočila téměř za jízdy a poklusem (kachním poklusem - pokud jste někdy viděli běžet těhotnou, víte o čem mluvím) jsem běžela do Slovanského domu. Abych si  abych si koupila za 330 Kč lak, který vůbec nechci a nepotřebuju, dřív, než úderem osmé hodiny zavřou a já porodím a už si ho nebudu moct koupit, protože se dvěma dětmi už opravdu budu muset být rozumná.

Stihla jsem to! Nesla jsem si svůj úlovek k dlaních a trochu jsem se styděla. A hlavně divila. Že se na mě Michal nezlobil, neťukal si na čelo a jen se usmíval. Prej pokud jsem spokojená, tak je i on spokojený. A tak jsem byla spokojená. A jsem spokojená až dodnes. Občas si It's A Girl nalakuju, když si chci připomenout, že mám muže, který mě podpoří i v té největší kravině, když mi to udělá radost. A když to nebude moc často.

Týdenní Andulka, která v sametovém kabátku dokonale ladí s lakem OPI It's A Girl. Dnes má dva a půl a nedávno na sebe vylila celý CND Pink Wish. Ale o tom zase někdy příště.

6 komentářů:

  1. Jsem tu a už tě neopustím ;)
    Ten příběh je mnohem krásnější než ten lak a ta poslední fotka je strašně sladká! A toho si važ, protože mě jinak malinkatý miminka nechávají chladnou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toho si fakt vážím! Si ten komentář asi nechám vytisknout a zarámovat ;)

      Vymazat
  2. takže rastie ďalšia "nail polish addict"?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo. Teď už mluví, slovo "nekyky" (nechtíky) bylo jedno z jejich prvních, pořád si chce nechávat lakovat nehty a pak je všem ukazuje. Nejlíp každý jinou barvou.

      Vymazat